O nama

Tvrtka TEPEx d.o.o. je regionalni  lider u proizvodnji protueksplozijski zaštićenih električnih uređaja. Kroz stalni razvoj novih proizvoda i tržišta, modernizaciju tehnologija i ulaganja u kadrove i organizaciju, slijedimo tradiciju dužu od 60 godina. Sastavni dio dugoročne poslovne politike tvrtke je oslanjanje na vlastite kadrove i proizvode vlastitog razvoja.

Briga o izvrsnosti je za nas jedna od najvažnijih korporativnih vrijednosti.

Naši proizvodi  namijenjeni su za uporabu u prostorima s potencijalno eksplozivnim atmosferama plinova, para i prašina u industriji kao što su: rafinerije, off-shore postrojenja, petrokemijska industrija, kemijska industrija, farmaceutska industrija, prehrambena industrija, brodogradnja i rudarstvo s podzemnom eksploatacijom.

Proizvodni program obuhvaća

  • Ex rasvjetna tijela,
  • Ex instalacijski materijal i pribor,
  • Ex upravljačke kombinacije,
  • Ex signalne uređaje,
  • Ex razvodišta, Ex sabirničke razvodne uređaje,
  • Ex sklopne blokove do 630 V i 500 A.

Sukladno nacionalnim Pravilnicima svi naši proizvodi i sustav osiguranja kvalitete certificirani su od ovlaštenog certifikacijskog tijela u Republici Hrvatskoj – Ex Agencije. Na europskoj razini certifikacija je provedena prema ATEX Direktivi 2014/34/EC kod ovlaštenog certifikacijskog tijela CESI, Milano, Italija. Sustav osiguranja kvalitete prema ISO 9001 i sustav upravljanja okolišem prema ISO 14001 uvedeni su u našu tvrtku.

Spremni smo profesionalno odgovoriti na svaki upit ili poseban zahtjev naših kupaca i  korisnika naših proizvoda.